beleefRaalte

Heb je BeleefRaalte.nl al bezocht

Geplaatst op: 23 apr 2020

Inmiddels zijn er al heel veel mensen je voorgegaan. We zijn nog niet zo lang met deze website in de lucht, maar inmiddels is al meer dan 25.000 keer een pagina geopend op het platform van BeleefRaalte.nl. En daar zijn we natuurlijk blij mee.

Even kort over het ontstaan. We zagen begin maart dat het Corona-virus dichter en dichter bij kwam en dat de impact van dit virus op onze samenleving groot is. Niet langer praten, maar doen, dat was het advies. En de ondernemers uit het centrum van Raalte hebben de handen in een geslagen en hebben in korte tijd het platform BeleefRaalte.nl gelanceerd. Via dit platform kun je snel en makkelijk je aankopen doen en ook je maaltijden bestellen.

Daarnaast hebben de ondernemers met Pasen de samenwerking opgezocht en zijn er mooie Paaspakketten aangeboden voor Koningsdag zijn er 4 unieke pakketten aan te schaffen. Er wordt nog verder gewerkt aan het platform en het wordt verder aangevuld/opgepakt. Kom vooral nog een keer weer…. Je zult verrast blijven staan van de ondernemers uit het centrum van Raalte.

Koop lokaal en steun onze ondernemers!

Volgend NieuwsitemBeleef Raalte in Coronatijd

Vorig NieuwsitemDag van het Kasteel