Met de fiets, auto óf openbaar vervoer naar Raalte? Geen probleem! Het centrum is prima bereikbaar en je hoeft nooit ver te lopen.

Reizen naar Raalte is uitstekend te doen! Liggend aan de N35 en de N348 tussen Nijverdal, Deventer en Zwolle en met voldoende parkeergelegenheden, een treinstation en een busnetwerk is het dorp prima bereikbaar. Wij maken je wegwijs!

Parkeren
In een groot deel van het centrum geldt gratis parkeren in de blauwe zones met een parkeerschijf. Daarnaast is in de directe omgeving ook nog voldoende mogelijkheid uw auto te parkeren. Op de Klompenmakershof met 84 parkeerplaatsen kunt u vrij parkeren, op Domineeskamp (532), Molenhof (75), Herenhof (80), Marktstraat en Kuiperstraat (77) is er genoeg ruimte om uw auto maximaal 3 uur gratis te parkeren met uw parkeerschijf. Bekijk hier het overzicht van alle parkeermogelijkheden.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is Raalte zowel per trein als per bus goed bereikbaar. Plan uw route met het openbaar vervoer in of naar Raalte centrum met  www.9292ov.nl. Of bel 0900-9292. Er zijn uitstekende directe verbindingen met Deventer, Zwolle, Nijverdal en Heeten.

Fiets
Er zijn voldoende plaatsen waar u uw fiets kunt stallen in het centrum van Raalte.