beleefRaalte
verlopen

Harp-gitaar duo Claudia y Manito Latijns-Amerikaanse muziek en liederen

UITagenda impressie van Harpconcert in beeldentuin Mariënheem 

Zuid Amerikaans harpconcert in Beeldentuin Mariënheem 

Op zondag 12 juni a.s. geeft harp-gitaar duo Claudia y Manito een concert in de idyllische Beeldentuin Mariënheem, gelegen aan de Nijverdalseweg 20 aldaar.

Dit talentvolle tweetal heeft een zonnig repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. 

Bij dit concert gaat de Paraguayaanse harp met haar melancholische geluid een dialoog aan met de flamencogitaar. Betoverende melodieën en tot de verbeelding sprekende improvisaties nemen de luisteraar mee naar een gevoelswereld vol passie, romantiek en hartstocht. 

Naast het instrumentale repertoire zingt Claudia Spaanstalige liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. Hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid pakt ze de toehoorder geraffineerd in.  Gipsy flamenco gitarist Manito staat haar muzikaal terzijde.  Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende Manitas de Plata.  Dit optreden belooft een en al passie en vuur. 

Er worden 3 sessies gehouden deze middag De eerste begint om 12.00, de tweede om 13.15 en de laatst om 14.45 . De entree is €8,50 incl. koffie /thee. Meer info www.beeldentuinmarienheem.nl 

Nijverdalseweg 20 8106 AC Mariënheem

Concert informatie

Wanneer
Prijs
  • €8.50 incl. koffie /thee