beleefRaalte
verlopen

Sallandse Wandelvierdaagse 24-25-26-27 OKTOBER 2023

UITagenda impressie van Sallandse Wandelvierdaagse

Op naar de zestiende editie van de SW4D 24, 25, 26, 27 oktober 2023  ‘Wah Mooi” “Wandelen in Salland, zoveel te zien, grazende koeien, kasteeltje of tien, wind in je haren, het ruikt nog naar hooi. Wah zeggie? Wah kiekie? Wah mooi!.” Het is het refrein van het Sallands wandellied, waarmee iedere ochtend de wandelaars bij de start worden toegezongen. Het is een aankondiging van de afwisselende beelden die je op de wandeling verwachten kunt. Bovendien viert Raalte in 2023 zijn 900-jarig bestaan. Binnen de bebouwde kom zullen daar tal van uitingen te zien zijn, o.a. een fototentoonstelling van ‘Raalte na 900 jaar’ in de tuin van zorgcentrum Angeli Custodes.

Ook bij deze editie kun je weer kiezen uit 12, 20, 30 of 40 Km. Als je wilt kun je ook minder dagen meedoen 1, 2 of 3 dagen. Op de gemarkeerde routes zijn er  veel plaatsen waar je met je wandelvrienden kunt genieten van lokale lekkernijen. ‘Wah Mooi’, horen we hier in de wandelgangen weer steeds vaker!

Vorig jaar vierde het volwassen programma van de Sallandse Wandelvierdaagse zijn 15de editie.  Omdat het kidsprogramma in het 2de jaar is geïntroduceerd kunnen de kids dit jaar uitzien naar de 15de editie. Alles ademt plezier bijzondere doorkomsten, terugkerende typetjes,  sportactiviteiten, knutselactiviteiten, traktaties, dans, muziek, cadeautjes en een weer een uniek thema.

Evenement informatie

Wanneer

Routes

  • 12 KM
  • 20 KM
  • 30 KM
  • 40 KM
  • Kidsroute 8 KM