beleefRaalte
verlopen

Stöppelhaene 2022 Sallands Oogstfeest

UITagenda impressie van Stöppelhaene

Alles kan tijdens Stöppelhaene waardoor je soms niet eens weet waar je moet beginnen. Het publiek kan kiezen uit vele activiteiten voor zowel jong als oud, actief en passief. Zo is er voor ieder wat wils. Kijk eens rond op stoppelhaene.nl en stel je eigen programma samen!

Tickets
Op één avond meerdere Nederlandse topartiesten aan het werk zien. Het kan gewoon in Raalte. Met één ticket luister en kijk je dit jaar naar Bizzey, Typhoon, Snelle, Gerard Joling, Antoon, DI-RECT en Ronnie Ruysdael! Beleef het speciale gevoel van de Stöppelhaenedonderdagavond! Bestel snel je kaart(en)! Koop hier je tickets.

Merchandise
Natuurlijk lever je al een prachtige bijdrage aan het Sallands Oogstfeest door handenvol munten te kopen. En/of vrijwilligerswerk te doen. Maar, hoe mooi is het om ook jouw woning en straat te versieren? Heel mooi dus!

Schaf hier één van de bekende Stöppelhaeneproducten aan en maak er samen met de buren een speciaal feestje van. Want zeg nu zelf, je komt toch lekker in de feeststemming als je overal van die fraai aangeklede straten ziet? Koop daarom een grote vlag (3 bij 2 meter voor 64,95 euro), een gewone vlag (1,5 bij 1 meter voor 14,95 euro) of een vlaggenlint (20 vlaggetjes aan een koord van 10 meter voor 24,95 euro).

Evenement informatie

Wanneer
Prijs
  • Gratis entree
  • Donderdag 25 aug. €25.00