beleefRaalte

het Taalcafé bij Bibliotheek Salland

UITagenda impressie van Taalcafé

Elke week is in Raalte en Heino het Taalcafé. Hier is iedereen welkom die op een leuke manier bezig wil zijn met de Nederlandse taal. Met een lekker kopje koffie of thee erbij praat je gezellig met andere mensen over allerlei onderwerpen.

Het Taalcafé is een perfecte gelegenheid voor mensen uit andere landen om de Nederlandse taal (nog) beter onder de knie te krijgen. De beste manier om taal te oefenen is immers om allerlei mensen te ontmoeten en over van alles te praten. Ken je ook mensen die dit graag zouden willen? Vertel hen dan over het Taalcafé! Het wordt gehouden elke maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur in Raalte (bibliotheek, maar in maart tijdelijk in het Annahuis) en in Heino (in de bibliotheek). Iedereen is welkom en wordt hartelijk ontvangen.

Een bezoeker van het Taalcafé zegt: ‘Het Taalcafé heeft mij enorm geholpen bij het doorbreken van de barrière van het spreken en gebruiken van de Nederlandse taal. Het heeft mijn woordenschat versterkt. De vrijwilligers hebben een slimme manier om informatie op een duidelijke manier over te brengen. We hebben veel geluk met de vrijwilligers.’

Het Taalcafé is ook altijd op zoek naar vrijwilligers. Iedereen die het leuk vindt om mensen te ontmoeten, samen te brengen en te helpen, kan contact leggen met het Taalpunt Raalte. We vertellen graag wat het Taalpunt te bieden heeft.

Spreekuren Taalpunt
Het Taalpunt, dat ook het Taalcafé organiseert, houdt wekelijkse spreekuren in de bibliotheek. Hier kan iedereen terecht met vragen over en hulp bij taal. In Raalte is het spreekuur op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Taalpuntcoördinator Rianne Booijink, op telefoonnummer 06-46656215 of mail naar taalpuntraalte@bibliotheeksalland.nl.

Bibliotheek Salland informatie

Wanneer
Tijd