beleefRaalte
verlopen

Weihnachtsmarkt Heino De eerste echte duitse Kerstmarkt in Heino voor jong en oud!

UITagenda impressie van Weihnachtsmarkt Heino

Duizenden lichtjes, lokale specialiteiten, ….All I want for Christmas…..is yououou… en andere kerstmuziek, dennengeur, de leukste kerstcadeaus, glaasje glühwein erbij, of een biertje, ook goed. Je hoeft het land niet uit om naar zo’n Duitse kerstmarkt te gaan. Kom gewoon naar de Weihnachtsmarkt in Heino op 15, 16 en 17 december.

Op het Marktplein in hartje Heino is het drie dagen lang feest, met muziek, met kraampjes, heerlijke glühwein (of bier) en lekkere hapjes. Gezellig samenkomen, in ultieme kerstsfeer. Dat is de Weihnachtsmarkt in Heino, een compleet nieuw evenement, een week voor Kerstmis. “Sfeer in het dorp, optredens, het wordt een fantastische happening”, zegt Jacques Seine. “We hebben bewust gekozen voor een evenement van meerdere dagen, zodat we de sfeer en de gezelligheid goed voelbaar kunnen maken. En iedereen kan op zijn of haar eigen moment naar de markt komen. Of elke dag, mag ook.”

Weihnachtsmarkt Heino op het Marktplein: 15 december 16.00 tot 22.00 uur, 16 december 14.00 tot 23.00 uur, 17 december 14.00 tot 20.00 uur.

Bron: hoezoheino

Marktplein 8141 AG Heino

Evenement informatie

Wanneer
Prijs
  • Gratis
  • Glühwein + Bier
  • Lekker eten
  • Xmas Shopping
  • Stars en DJ