beleefRaalte

R.K.S.V Rohda Raalte badge Recht Op Het Doel Af

325 x bekeken
Afbeelding van R.K.S.V Rohda Raalte

De officiële naam van onze club is R.K.S.V. Rohda Raalte, opgericht op 20 mei 1929, en we zijn al geruime tijd een van de grootste voetbalverenigingen in Nederland, met meer dan 1.300 leden. De naam Rohda staat voor Recht Op Het Doel Af. Onze clubkleuren zijn rood en geel, en ons tenue bestaat uit een geel shirt, rode broek en rode kousen.

Bij Rohda Raalte kan men zowel op prestatief als recreatief niveau de voetbalsport beoefenen. Vanaf de jongste leeftijd (F-league) tot op oudere leeftijd (veteranenteams) bieden we uitstekende mogelijkheden om van het voetbal te genieten. Sinds 2013 zijn we ook actief in het meisjesvoetbal, en sinds het seizoen 2017/2018 hebben we onze activiteiten uitgebreid met Walking Football. Daarnaast faciliteren wij een zaalvoetbal competitie op de maandag en dinsdag avonden.

Onze accommodatie bij Rohda Raalte is van divisiewaardige kwaliteit en beschikt over drie kunstgrasvelden. Langs het hoofdveld is er plaats voor ongeveer 4.500 toeschouwers, waarvan 450 zitplaatsen overdekt zijn en 1.500 staanplaatsen overdekt zijn. De 3 kunstgrasvelden, waaronder het hoofdveld, zijn voorzien van ledverlichting.

Openingstijden

Kijk op de website voor de actuele openingstijden.