beleefRaalte

Stichting IJssport Raalte Schaatsen op de ijsbaan in Raalte!

6142 x bekeken
Afbeelding van Stichting IJssport Raalte

In 1960 werd met veel bezieling de Stichting IJssport Raalte opgericht, met als doel de exploitatie van een natuurijsbaan in Raalte. Onder leiding van een gedreven bestuur en met de hulp van een toegewijde groep vrijwilligers, wordt de ijsbaan tijdens vorstperiodes met liefde en zorg in topconditie gebracht. Zo ontstaat een winterse oase waar zowel jong als oud kunnen genieten van het plezier van het schaatsen.

Bij onze ijsbaan hoort niet alleen het gekras van schaatsen op het ijs, maar ook de gezelligheid van ons ‘koek & zopie’. Hier kunnen bezoekers niet alleen hun schaatsen slijpen, maar ook genieten van heerlijke versnaperingen. Voor het gemak zijn er kleedlokalen en toiletten beschikbaar, zodat iedereen comfortabel kan genieten van de winterse activiteiten.

Als stichting koesteren wij een non-profit mentaliteit en streven ernaar de toegangsprijzen zo betaalbaar mogelijk te houden. Om onze jaarlijkse vaste lasten, zoals verzekeringen, bankkosten, gemeentelijke belastingen, energie, enzovoort, te dekken, hebben we het geluk 26 enthousiaste sponsoren te hebben gevonden. Dankzij hun jaarlijkse bijdrage kunnen we de continuïteit van onze prachtige ijsbaan waarborgen.

Check voor vertrek onze site of Facebookpagina voor de laatste updates.

  • Entree volwassenen €3.-
  • Entree kinderen t/m 12 jaar €2.-
  • Mobiel betalen (QR code)

Openingstijden

Kijk op de website voor de actuele openingstijden.