beleefRaalte

Boerderij Appartementen Linderte badge stijlvolle boerderij appartementen in Raalte

2201 x bekeken
Afbeelding van Boerderij Appartementen Linderte

Over ons & de voorzieningen
Wij zijn Han en Jolanda Fakkert en we heten u van harte welkom. We hebben een gezin met vier kinderen en een gezellige beestenboel. Nu de kinderen steeds meer uitvliegen is het voor ons tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom hebben we de schuur grenzend aan onze boerderij geheel verbouwd tot twee prachtige boerderij appartementen die we verhuren voor een ieder die wil genieten van een fijne vakantie in het mooie Salland!

Het verblijf is exclusief ontbijt. Het dorp Raalte heeft meerdere supermarkten en de warme bakker is niet ver weg. Uit ons kippenhokje kunt u elke ochtend zelf een vers eitje rapen. U kunt gebruik maken van een overdekte fietsenstalling en er is voldoende parkeergelegenheid. In de appartementen is Wifi aanwezig.

Overnachten in onze boerderijappartementen
Onze twee appartementen zijn de ideale uitvalsbasis voor mensen die willen genieten van de natuur, voor fietsers en voor wandelaars. Voorheen was het een schuur naast onze boerderij, maar nu is het volledig verbouwd tot twee luxe ingerichte appartementen waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie.

 

Boerderij Appartementen Linderte Hagweg 4 8102SL Raalte

Overnachten vanaf €100,- per nacht

  • Minimaal 2 nachten
  • excl. toeristenbelasting
  • Incl. schoonmaakkosten
  • Incl. bad- en bedlinnen
  • Inchecken na 14:00 uur
  • Uitchecken voor 11:00 uur

Openingstijden

Kijk op de website voor de actuele openingstijden.