beleefRaalte
Techniekdagen Salland 2022

Techniekdagen Salland 2022 elk talent telt

Op expeditie met techniek! Een spannend avontuur in de wereld van techniek in Salland

We gaan op ontdekkingstocht. Wist je dat je in de wereld van techniek in Salland ontzettend veel kunt ontdekken? En niet alleen in Salland, maar in de hele wereld? Bijna alles draait om techniek en technologie. Kijk maar eens om je heen, kun je iets vinden dat niet met techniek is gemaakt? Het klopt dat de zon vanzelf opkomt en weer ondergaat.

Maar verder? Kijk maar eens goed, voor bijna alles is techniek nodig om het te maken of te laten werken. Ga je tijdens de Techniekdagen mee op expeditie langs de deelnemende bedrijven? Dat wordt een mooi avontuur, want je kunt bij 7 verschillende bedrijven op bezoek. Allemaal houden ze zich bezig met techniek en technologie, maar ieder op een eigen manier.

Van Remmen UV Technology

Van Remmen

UV Technology

Een unieke benadering en grote passie voor ons vak is de kracht van ons bedrijf. We kijken verder en denken in oplossingen. Wij testen en valideren onze UV apparatuur met micro-organismen, om er zeker van te zijn dat onze systemen doen wat ze moeten doen. Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit binnen ons bedrijf. Vanuit deze gedachte ontwikkelen we apparatuur die de meest energiezuinige in het segment zijn.

Hooglandweg 3a 8131 TE Wijhe Website E-mail 0570 521890
Veldkamp Raalte

Veldkamp Raalte

Servicing & mastering machinery

Wij onderhouden en reviseren machines voor de verpakkingsindustrie. Zo bieden we technische ondersteuning, houden we ons bezig met revisie, productie verhuizing, besturingstechniek, speciaalbouw en onderhoud. Wij hebben ook een automatiseringsafdeling en die kijkt niet alleen naar de benodigde elektrotechnische vereisten. De specialisten van Veldkamp onderzoeken de omstandigheden waaronder uw machines draaien.

Kaagstraat 7 8102 GZ Raalte Website E-mail 0572 353735
Jansen Carrosseriebouw

Jansen Carrosseriebouw

Bij Carrosseriebouw Jansen doen we veel, maar complete restauratieprojecten laten we aan anderen over. Wij concentreren ons op het leveren van goed plaat- en spuitwerk en op de bouw van unieke aanhangers en mooie carrosserieën.

Eikenweg 13 8124 RH Wesepe Website E-mail 0570 531286
Schrijver Stalinrichting

Schrijver Stalinrichting

Stalinrichting

Schrijver Stalinrichting wil een optimale leefomgeving voor de koe creëren; een gezonde koe in topconditie geeft ook meer melk. Een investering in de leefomgeving betaalt zich dus zelf terug.
Alles in de stal moet kloppen om het gewenste resultaat te krijgen, de huisvesting, de voeding, het dierwelzijn, het comfort en het arbeidsgemak.

Zompstraat 24 8102 HX Raalte Website E-mail 0570 531777
Advertentie

Is techniek iets voor jou? Kom ook naar de techniekdagen op 7 & 9 oktober!

Assink-Weustink Elektro

Assink-Weustink Elektro

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Gebouwen en terreinen zijn van allerlei installaties te voorzien, ook elektrotechnische installaties. Dat zijn alle elektrische apparatuur, verbindingen en aansluitingen. Dit soort installaties worden door ons aangelegd. Denk aan verdeelkasten, verlichting, verlichtingsaansluitingen voor machines en apparaten. Ook inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, camerabewaking, computerbekabeling en communicatie installaties leggen wij aan.

Overkampsweg 18 8102 PH Raalte Website E-mail 0572-363355
Zuivel van Salland

Zuivel van Salland

Machtig lekker!

Proef wat de seizoenen met ons Sallandse landschap doen!  Onze Maas Rijn & IJssel koeien grazen minimaal zeven maanden per jaar langs de rivier de IJssel in de Duursche Waarden en krijgen het hele jaar kruidenrijk gras. Dus het hele jaar door proeft u de seizoenen in de producten van Zuivel van SalLand.

Kleistraat 17 8121 RG Olst Website E-mail 06 48508413
Bouwbedrijf Hemeltjen

Bouwbedrijf Hemeltjen

Bouwbedrijf

U wilt graag een deskundig advies over uw te bouwen woning, kantoor, school, sportgebouw of bedrijfspand. Geen vage beloftes of onduidelijkheden over te ondernemen acties of te verwerken materialen. U moet erop kunnen vertrouwen dat u krijgt waar u voor betaald. Bouwbedrijf Hemeltjen biedt u die zekerheid.

Nijverheidsweg 2 8131 TX Wijhe Website E-mail 0572 521741
Bekijk alle media

Platform Techniek Salland

Platform Techniek Salland organiseert als samenwerkingsverband diverse activiteiten ter versteviging van de verbinding tussen onderwijs, technische bedrijven en overheid. Eén van die activiteiten is het organiseren van de Techniekdagen Salland. Een jaarlijks terugkerend evenement.