beleefRaalte

Happen & Snap je het nou nog niet?

Geplaatst op: 27 feb 2024

Herkenbaar? Je zit net lekker bij je (groot)ouders op de bank met een kopje koffie als zij hun mobiel erbij pakken met de vraag of je ze even kan helpen. Nou, heel even dan! Je sluit een app, vraagt een nieuw wachtwoord voor ze aan of helpt een berichtje te versturen. Dit heb je allemaal netjes voorgedaan en je vraagt of zij het snappen. Zij knikken en zeggen ja, maar je weet dat je hier volgende week weer zit om exact dezelfde problemen op te lossen.

Wil je weten wat écht werkt om andere mensen te helpen met de digitale wereld? Kom dan naar ‘Happen & snap je het nou nog niet?’. Na het succes van Happen en Snappen richten wij ons ook op omgeving van mensen met mindere digitale vaardigheden.

In twee uur tijd hoor je de ervaringen van anderen, leer je wat werkt en wat je beter niet moet doen. Verder leer je waar je zelf hulp kan halen als de zorg als mantelzorger je te veel wordt. Niet onbelangrijk: in de pauze trakteren wij op een gebakje en aan het einde van de avond ga je naar huis met een goodiebag en veel nieuwe kennis.

Op 7 maart ben je welkom in het Dorpshuus in Heino. Het begint om 19.15 uur en duurt ongeveer twee uur. Meedoen is helemaal gratis!

Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van Happen & Snappen, een project van de Bibliotheek Salland en de Gemeente Raalte, in samenwerking met Evenmens, Carinova, Wijz Welzijn en Zorggroep Raalte.

Volgend NieuwsitemHeropening Bibliotheek Salland in Raalte

Vorig NieuwsitemStöppelhaene gaat in 2024 voor meer sfeer en beleving