beleefRaalte

Studiekring Wijhe zoekt nieuwe leden

Geplaatst op: 15 feb 2024

Studiekring Wijhe zoekt nieuwe leden
Samen nieuwe onderwerpen verkennen en uitdiepen, kennis en meningen uitwisselen. Meedoen in een studiekring is voor veel senioren een uitstekende manier om actief en betrokken te blijven. In Wijhe is een leuke studiekring met 8 leden actief. Zij zijn op zoek naar 3 tot 4 nieuwe leden.

Studiekringen
Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 senioren, die regelmatig bij elkaar komen om actuele onderwerpen te bespreken en zich te verdiepen in interessante thema’s. Het gaat om leren, ideeën uitwisselen en mensen ontmoeten. De kring kan uitgroeien tot een hechte groep mensen. Bovendien: deelnemen aan een studiekring houdt je hersenen fit!

Studiekring Wijhe
Studiekring Wijhe bestaat uit op dit moment uit 8 leden, 6 mannen en 2 vrouwen in de leeftijd van 72-80 jaar. Zij zijn op zoek naar 3 tot 4 nieuwe leden vanaf 65 jaar. De kring omschrijft zichzelf als ‘geen spirituele groep mensen’. De onderwerpen die zij behandelen zijn vrij concreet maatschappelijk en soms wat technisch, vaak actueel. Het is fijn als je in staat bent om ook mee te kunnen met de uitstapjes die de kring af en toe samen maakt. Het is fijn als je op den duur ook een jaar voorzitter wilt zijn. Mocht je dit nog niet kunnen, dan kunnen we bij het leren hiervan helpen.

De kring komt om de week op donderdagmiddagen van 13.30-15.30 uur samen in Bibliotheek Wijhe.

Op donderdag 29 februari van 13.30-15.30 uur staat een ontmoeting tussen potentiële nieuwe leden en de studiekring gepland in Bibliotheek Wijhe. Bij interesse of vragen kan contact worden opgenomen met Martine Temmink, begeleider studiekringen bij Bibliotheek Salland via martine.temmink@bibliotheeksalland.nl of 06-26849521.

Volgend NieuwsitemStöppelhaene gaat in 2024 voor meer sfeer en beleving

Vorig NieuwsitemVerbouwing bibliotheek Salland